Mitsubishi Outlander Forum banner

Opcjonalne przełączniki funkcji

1 reading
217 views 4 replies 3 participants last post by  sa ahmd  
#1 ·
Odkryłem na moim Outlanderze z 2016 roku, że samochód ma wiązki przewodów za osłoną nieużywanych 5 miejsc na przełączniki.
Zastanawiam się tylko, czy ktoś mógłby mi powiedzieć, do czego przeznaczony jest każdy z tych 5 przełączników i może spekulować na temat możliwości zainstalowania jakiegoś przycisku do aktywacji którejkolwiek z tych opcji?
Dzięki!
Image

#4 ·
Odkryłem w moim Outlanderze z 2016 roku, że samochód ma wiązki przewodów za osłoną 5 nieużywanych miejsc na przełączniki.
Zastanawiam się tylko, czy ktoś mógłby mi powiedzieć, do czego przeznaczony jest każdy z tych 5 przełączników i może spekulować na temat możliwości zainstalowania jakiegoś przycisku do aktywacji którejkolwiek z tych opcji?
Dzięki!
To brzmi jak fajny projekt do zrobienia. Proszę informuj nas o postępach.
Oto mój wkład - znalazłem to zdjęcie w internecie dla Gx5h (najwyższa wersja wyposażenia) z 2018 roku ze wszystkimi pięcioma przyciskami. Dotyczy to wersji brytyjskiej, ale zgaduję, że przyciski byłyby takie same w wersjach z kierownicą po lewej i prawej stronie.

Image

#5 ·
Mam pierwszy przycisk w moim samochodzie, który otwiera bagażnik. Reszta to puste miejsca. Patrząc na powyższy obraz, wszystkie wydają się zależeć od jakiegoś czujnika odległości, którego nie ma w moim samochodzie.